Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддів навчали мистецтву красномовства

14 березня 2019, 12:44

Суддя Північно-західного апеляційного господарського суду М.І.Юрчук взяв участь у семінарі на тему: «Культура мовлення у професійній діяльності», організованому регіональним відділенням Національної школи суддів України для суддів місцевих та апеляційних судів.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна та представила викладачів семінару – доцента кафедри менеджменту та соціальних наук Львівського навчально-наукового інституту ДЗВНЗ «Університет банківської справи», кандидата філологічних наук Надію Дзендзюру, доцента кафедри української мови Львівського національного університету ім. І. Франка, кандидата філологічних наук Марію Білоус, сертифікованого НЛП-практика, бізнес-тренера та коуча, інструктора з публічних виступів, письменника Андрія Степуру.

Відкриваючи семінар Оксана Польна наголосила на важливості грамотного спілкування не лише під час виконання посадових обов’язків, але й у повсякденному житті кожного.

Під час семінару судді розглянули типові порушення лексичних та синтаксичних норм у текстах судових рішень, вивчили дев’ять технік покращення своєї комунікації з іншими та проаналізували типові порушення орфографічних і пунктуаційних норм у текстах судових рішень. Вивчення кожного питання програми семінару було підкріплено роботою в малих групах, дискусіями та аналізом результатів такої роботи.

 

Фото з офіційного сайту Національної школи суддів України

 

За повідомленням прес-служби суду