Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обрано запобіжний захід водію, який підозрюється у скоєнні ДТП

13 березня 2019, 15:24

 

12 березня 2019 року, слідчим суддею Прилуцького міськрайонного суду було обрано запобіжний захід  громадянинові З. у вигляді домашнього арешту строком на 60 днів за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та частиною першою статті 135 Кримінального кодексу України (залишення в небезпеці).

Інформаційно: затриманий З. керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Не впоравшись з керуванням, виїхав на тротуар внаслідок чого допустив наїзд на пішохода. Після наїзду водій не зупинився і з місця події зник, залишивши потерпілого без допомоги.

Довідково: відповідно статті 181 Кримінального процесуального кодексу України домашній арешт полягає в забороні підозрюваному, обвинуваченому залишати житло цілодобово або у певний період доби. Домашній арешт може бути застосовано до особи, яка підозрюється або обвинувачується у вчиненні злочину, за вчинення якого законом передбачено покарання у виді позбавлення волі.

 

За повідомленням прес-служби суду