Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд застосував до підозрюваного у грабежі тримання під вартою

06 березня 2019, 17:58

До Біляївського районного суду Одеської області надійшло клопотання слідчого СВ Біляївського ВП ГУНП в Одеській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно громадянина Р., 1988 року народження, який перебуваючи у період  підготовчого судового розгляду кримінального провадження, в якому він обвинувачується у раніше вчиненому злочині, підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства).

Громадянин Р. підозрюється в тому, що, 3 березня 2019 року приблизно о 15:00, громадянин Р., перебуваючи на території літнього майданчику бару, який розташований в с. Усатове, Біляївського району, Одеської області, визначив об’єктом свого злочинного посягання майно громадянина Б., застосувавши до останнього насилля, що не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого та відкрито заволодів його майном,  а саме: гаманцем «Gumesi» вартістю 50 гривень, мобільним телефоном «Nomi» вартістю 300 гривень, кросівками вартістю 300 гривень, блоком сигарет «GL» вартістю 150 гривень, банківською картою «Райфайзен Банк Аваль» та «Укрсиббанк», грошовими коштами в розмірі 2140 гривень,  які знаходились при потерпілому Б., тим самим спричинивши останьому матеріальну шкоду на загальну суму 2940 гривень.

5 березня 2019  року слідчий суддя Біляївського районного суду Одеської області при розгляді матеріалів справи, постановив ухвалу про застосування до підозрюваного громадянина Р. запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в ОСІ строком на 60 днів.

 

 

За повідомленням прес-служби суду