Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Директор регіонального відділення НШСУ перевірив умови підготовки майбутніх суддів у Ленінському районному суді м. Дніпропетровська

06 березня 2019, 17:53

 

4 березня 2019 р. до Ленінського районного суду м. Дніпропетровська із робочим візитом завітав директор регіонального відділення Національної школи суддів України Олександр Мартиненко.

У суді він провів зустріч з головою суду Ігорем Нощенко, суддею-наставником Максимом Таусом та, власне, майбутніми суддями, слухачами навчального курсу: Євгенією Авер’яновою, Ганною Дорошенко, Наталією Юдіною, Оксаною Ярощук, Дмитром Поухом і Світланою Потоцькою.

Під час зустрічі присутні обговорили поточний прогрес виконання навчального плану кандидатів на посаду судді.

Наразі стажування відбувається відповідно до індивідуальних планів: продовжується ознайомлення з веденням судового засідання, відвідування засідань, підготовка проектів судових рішень за результатами розгляду справ з наступним їх обговоренням із суддями.

Необхідну консультативну допомогу при проведенні стажування надає не лише суддя-коуч Максим Таус, а й голова суду Ігор Нощенко та інші судді Ленінського районного суду м. Дніпропетровська.

Директор регіонального відділення НШСУ Олександр Мартиненко відзначив доброзичливість у співпраці майбутніх суддів та суддів Ленінського районного суду м. Дніпропетровська, що насамперед сприяє кращому засвоєнню знань, умінь і навичок для здобуття професії судді.

Як зазначається на сайті Національної школи суддів України, загальна оцінка проходження стажування майбутніх суддів є високою, слухачі в повному обсязі виконують програму стажування.

 

За повідомленням прес-служби суду