Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Надзвичайні ситуації в судді, як до них бути готовими - про це дізнавалася суддя 7ААС на міжнародному заході

06 березня 2019, 14:43

Сьогодні у столиці проходить завершальний день 3-денного тренінгу для тренерів з питань готовності до надзвичайних ситуацій та забезпечення безперервної діяльності суду, участь у якому бере суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду Тетяна Сапальова.

Для учасників сьогодні відповідальний етап тренінгу, адже після набутих знань вони спробують себе в ролі тренерів та будуть представляти окремі розділи навчальної програми.

Попередні дні тренінгу були присвячені питанням, що стосуються порядку дій і засобів безпеки у разі виникнення надзвичайної ситуації і загрози збройного нападу. Також учасники переглядали декілька презентацій «Планування дій з реагування на надзвичайні ситуації і забезпечення безперервної діяльності» та «Як необхідно діяти», виконували навчальні вправи та обговорювали пройдений матеріал.

Тренінг для тренерів із забезпечення готовності до надзвичайних ситуацій організовано українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи спільно з Державною судовою адміністрацією України.

 

За повідомленням прес-служби суду