Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Миколаєві обговорили початок реалізації проекту «Проведення опитування учасників судових проваджень»

26 лютого 2019, 15:12

Сьогодні, у форматі фокус-групової дискусії відбулось обговорення реалізації проекту «Проведення опитування учасників судових проваджень з використанням карток громадянського звітування  (КГЗ)», організованого Громадською організацією «Міжнародна фундація розвитку» за ініціативи Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя».

Громадською організацією «Міжнародна фундація розвитку», з 11 березня по 14 квітня 2019 року в Миколаївській області відбудеться реалізація проекту «Опитування учасників судових проваджень щодо їх задоволеності якістю функціонування судів Одеської та Миколаївської областей». У опитуванні візьмуть участь усі суди Миколаївщини у тому числі і Миколаївський апеляційний суд.

Проведення опитування сприятиме визначенню рівня задоволеності отриманих судових послуг учасниками проваджень у судах Миколаївської та Одеської областей.

Слід відмітити, що в Миколаївському апеляційному суді проведення опитування за допомогою карток громадянського звітування відбувається не вперше, а зауваження висловлені респондентами для покращення роботи, були враховані керівництвом суду.

У заході, окрім експертів проекту, взяли участь представники Миколаївського апеляційного суду, судді Миколаївщини, науковий радник адвокатів, представники територіального управління ДСА України в Миколаївській областi та представниця Миколаївського окружного адміністративного суду.

В ході проведення заходу учасниками було обговорено ряд питань, щодо:

     - визначення механізмів співпраці між громадською організацією та судами області у проведенні опитування громадян-учасників судових проваджень;

     - узгодження конкретних кроків проведення опитувань;

     - розробка додаткових питань до анкети КГЗ;

     - тощо.

Про початок проведення опитування та його результати буде повідомлено додатково.

 

 За повідомленням прес-служби суду