Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У 7ААС представлено керівника апарату суду

22 лютого 2019, 13:43

20 лютого 2019 року один із визначних днів для 7 апеляційного адміністративного суду - колектив радо привітав новопризначеного керівника апарату суду – Олену Мілієнко.

В урочистій атмосфері Голова суду Віталій Кузьмишин подякував колишньому очільнику апарату Інні Грищук за віддану працю на ниві ВААС. 

«Апарат Вінницького ААС був у надійних руках керівника, який вправно спрямовував командні зусилля в успішному напрямку. Тепер у сторінки життя вже 7 апеляційного адміністративного суду вписано нове ім’я. Попереду багато роботи, і я переконаний, що новопризначений керівник апарату суду завдяки своїм глибоким знанням, неабиякій мудрості та виваженості зможе примножити наші здобутки і гідно вести до підкорення нових вершин»,- зазначив Віталій Кузьмишин.

Команда 7ААС не шкодувала оплесків для своїх керманичів, чим безумовно висловлювала вдячність за зроблене та довіру на майбутні звершення.

Довідково:

Мілієнко Олена Анатоліївна закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, а у 2017 захистила дисертацію на тему: «Принципи гласності та відкритості в адміністративному судочинстві України: теорія, досвід реалізації та адаптації до європейських стандартів» за спеціальністю адміністративне право і процес, фінансове право, інформаційне право та здобула науковий ступінь кандидата юридичних наук (прирівнюється до наукового ступеня доктора філософії).

З 2011 року працювала на посадах секретаря судового засідання, помічника судді і помічника заступника голови та начальника кількох структурних підрозділів у Вінницькому апеляційному адміністративному суді.

 

За повідомленням прес-служби суду