Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Трускавецькому міському суді Львівської області студенти проходять переддипломну практику

22 лютого 2019, 12:40

    Правова освіта  та виховання правової культури має важливе значення у вихованні в громадян поваги до закону і прав людини та формуванні правильного сприйняття функції правосуддя, тому Трускавецький міський суд Львівської  області  не залишається осторонь в процесі навчання та виховання майбутньої правової інтелігенції та завжди відкритий до співпраці з молодим поколінням.

    Проходження студентами юридичних спеціальностей практики в суді  є не просто одним із заходів правового виховання та підвищення загального рівня правової культури, а й можливістю для майбутніх правників визначитись із професійною долею та з власної точки зору сформувати враження про судову систему.

    Протягом року в суді проходять практику студенти, які обрали професію юриста та закріплюють теоретичні знання практичними навиками. На сьогодні у Трускавецькому міському суді Львівської області проходить переддипломну практику студент I курсу за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Магістр» Національного  університету «Одеська юридична академія» Огар Назарій Юліанович. 

       Керівником практики призначений керівник апарату Трускавецького міського суду Корчинський Віталій Романович, який і ознайомив студента з роботою працівників та структурою апарату суду, провів  екскурсію приміщенням суду.

      Сподіваємося, що досвід, набутий студентом під час практичного навчання, стане йому у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання та переконані, що проходження практики в Трускавецькому міському суді Львівської області позитивно вплине на формування правосвідомості молодих громадян.

 

За повідомленням прес-служби суду