Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом застосовано примусові заходи виховного характеру стосовно неповнолітнього

21 лютого 2019, 09:43

Бердянським міськрайонним судом Запорізької області ухвалою від 19.02.2019 застосовано до неповнолітнього Ч. примусові заходи виховного характеру у виді передачі його під нагляд його батька, строком на один рік.

Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 310/9231/18.

 

Інформаційно: неповнолітній Ч. обвинувачується в тому, що  у квітні 2018 року, знаходячись у дворі будинку № 37-А по вул. Горького в м. Бердянську, діючи умисно, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин до потерпілого, з метою заподіяння тілесних ушкоджень, наніс йому 3 удари рукою в область лівого та правого ока, від чого потерпілий впав на асфальт. Після цього неповнолітній Ч. наніс кілька ударів ногою в область голови потерпілого.

Крім того, в вересні 2018 року неповнолітній Ч. знаходячись у дворі будинку № 14 по вул.Пушкіна в м. Бердянську, діючи умисно, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин до потерпілого, з метою заподіяння тілесних ушкоджень, наніс йому один удар о область носа та один удар в область підборіддя зліва, від якого потерпілий впав на асфальт. Після цього неповнолітній Ч. наніс потерпілому удар ногою в область голови, після чого схопив його за волосся та вдарив головою об асфальт.

 

Фото з мережі Інтернет

За повідомленням прес-служби суду