Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Коцюбинському виявлено труп, підозрюваному обрано запобіжний захід

20 лютого 2019, 17:48

Слідчим суддею Ірпінського міського суду Київської області 18 лютого 2019 року розглянуто клопотання старшого слідчого СВ Ірпінського відділу поліції ГУ в Київській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно підозрюваної М.

З матеріалів досудового розслідування відомо, що 16 лютого 2019 року за адресою вул. Лісова, буд. 3, смт. Коцюбинське, Київської області було виявлено труп з наявними на тілі тілесними ушкодженнями у вигляді множинних синців на шиї, тулубі, кінцівках, садна та крововилив в м’які тканини гортані та голосові зв’язки. У вчинені кримінального правопорушення підозрюється громадянка М., що була раніше судимою.

Ухвалою Ірпінського міського суду Київської області 18 лютого 2019 року, клопотання слідчого задоволено та застосовано до особи, що підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 10 частини другої статті  115 Кримінального кодексу України, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою у ДУ «Київський слідчий ізолятор», з строком дії ухвали 60 діб.

 

За повідомленням прес-служби суду