Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд переглядатиме накладання арешту на майно у справі про пошкодження мікроавтобусів сумських перевізників

23 жовтня 2018, 14:57

22 жовтня до Апеляційного суду Сумської області надійшла апеляційна скарга від прокуратури на ухвалу слідчого судді Ковпаківського районного суду м. Суми. Орган обвинувачення оскаржує рішення суду першої інстанції, яким частково було задоволено клопотання слідчого поліції про накладення арешту на майно вилучене під час обшуку транспортного засобу, причетного до перешкоджання законній господарській діяльності та псування транспортних засобів перевізників служби «Еліт-Експрес», «СанАвто» та «Сервіс-люкс».

У своїй апеляційній скарзі прокуратура просить скасувати ухвалу слідчого судді місцевого суду та накласти арешт на повний перелік речей, тимчасово вилучених під час обшуку, а саме: автомобіль марки «Mercedes-Benz», бронежилети, балаклави, газові балончики, димові та шумові шашки, шоломи та рації тощо. Апеляційний суд призначив розгляд справи на 14 листопада 2018 року на 09 год. 30 хв.

Колегія суддів: В.В. Матус, Ю.О. Філонова, Н.О. Литовченко

Єдиний унікальний номер справи: 592/14755/18

Довідково: 03 жовтня2018 близько 02 год. 47 хв. поблизу універмагу «Київ» група осіб, із застосуванням предметів, схожих на ножі, з хуліганських спонукань пошкодили мікроавтобуси «Мерседес». Цього ж дня близько 02:50 год. по вул. Набережна р. Стрілки 1-А та вул. Кооперативна, 1 у м. Суми невідомі особи скоїли протидію законній господарській діяльності, поєднану з пошкодженням майна, у відношенні перевізників служби «Еліт-Експрес», «СанАвто» та «Сервіс-люкс».

 

За повідомленням прес-служби суду