Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд продовжив строк тримання під вартою обвинуваченому у вчиненні розбою

02 жовтня 2018, 11:08

У Біляївському районному суді Одеської області перебуває кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина Р., 1994 року народження, громадянина Молдови, у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст.  187 КК України (розбій).

Прокурором Іллічівської місцевої прокуратури до суду подано клопотання про продовження щодо громадянина Р. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, так як 2 жвотня 2018 року спливає двомісячний термін тримання громадянина Р. під вартою. Як встановлено в судовому засіданні, з наявних матеріалів справи, громадянин Р. обвинувачується у вчиненні тяжкого злочину, за вчинення якого передбачено покарання тільки у вигляді позбавлення волі.

1 жовтня 2018 року головуючий суддя Біляївського районного суду Одеської області, приймаючи до уваги особу обвинуваченого, який не має постійного місця мешкання на території України, може переховуватись від суду та вчинити інше кримінальне правопорушення, постановив ухвалу про продовження обвинуваченому громадянину Р. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, тобто з 1 жовтня 2018 року по 30 листопада 2018 року, включно в Одеській УВП-21 УДПтС України в Одеській області.

 За повідомленням прес-служби суду