Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено про старт Всеукраїнського конкурсу малюнку і твору серед школярів на тему «Правосуддя» у рамках відзначення Дня працівників суду

02 жовтня 2018, 11:07

        Нещодавно в масштабах всієї нашої країни оголошено про початок старту Всеукраїнського  конкурсу малюнку і твору серед школярів на тему: «Правосуддя» у рамках відзначення Дня працівників суду, що відзначається щороку 15 грудня.

Юр'ївський районний суд Дніпропетровської області також долучився до даного заходу та розіслав листа-запрошення на адресу всіх директорів шкіл району. В цьому листів ми запрошуємо прийняти участь в даному конкурсі, творчо позмагатись, перемогти, отримати подарунки!

Для цього  необхідно направити на адресу суду роботи учнів: малюнки чи твори  на запропоновану тему в строк до 1 грудня 2018 року, включно, із зазначенням на зворотньому боці відомостей про автора роботи (ПІП, клас, школа).

         Після чого, всі роботи  подані  в рамках  цього проекту, будуть виставлені на голосування  на сторінці фейсбук під назвою Прес-секретар Юр'ївського районного суду @presSUD.

Переможці конкурсу (за 1, 2 та 3 місце серед учнів молодших класів та за 1,2 та 3 місце серед учнів старших класів) гарантовано та традиційно отримають подарунки.

За повідомленням прес-служби cуду