Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Хмельницьким міськрайонним судом взято під варту членів організованої групи, один з яких неповнолітній, що вчинили розбійний напад на жінку

26 липня 2018, 14:23

Слідчими суддями Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на два місяці  чотирьом учасникам групи, що підозрюються у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.187 КК України (розбій, поєднаний із проникненням в житло та ч. 3 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Так, в липні 2018 року у місті Городок Хмельницької області троє чоловіків, один з яких неповнолітній, та жінка, здійснили розбійний напад на один із приватних будинків містечка.

Зловмисники вибивши двері, напали на господиню. Зв’язали їй руки і ноги, били по голові та тулубу, погрожували жінці зброєю. У результаті погроз та застосування фізичного насилля до потерпілої зловмисники забрали цінне майно  (декілька мобільних телефонів, ноутбук, зварювальний апарат, золоті каблучки, готівку у розмірі 3000 грн.) та сівши у автомобіль господарів, поїхали у напрямку до сусіднього села у Городоцькому районі. Транспортний засіб, замаскований гіллям, згодом було знайдено у лісосмузі. 

Скоєний злочин є особливо тяжким.

Санкція ст.ст.187 ч.3, 289 ч.3 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

За повідомленням прес-служби суду