Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До малолітнього, який скоїв суспільно небезпечне діяння, застосовано примусові заходи виховного характеру у виді застереження    

18 липня 2018, 10:00

22 травня 2018  року, приблизно о 04:30 годин, в темний час доби, малолітній Н., маючи умисел, направлений на вчинення корисливого злочину, спільно з особами, матеріали відносно яких виділені в окреме провадження, з метою заволодіння чужим майном, прибув до комп’ютерного клубу, розташованого за адресою: Одеська область Біляївський район с. Нерубайське, вул. Леніна, №14 та, шляхом вільного доступу, проник в приміщення зазначеного клубу. Реалізуючи свій злочинний намір, малолітній Н., спільно з особами, матеріали відносно яких виділені в окреме провадження, діючи таємно, від’єднали системні блоки від моніторів та мережі живлення, винесли їх з приміщення комп’ютерного клубу, зникнув таким чином з місця скоєння злочину та розпорядились викраденим майном на власний розсуд, спричинивши потерпілій Г. матеріальну шкоду на загальну суму 64 000 гривень.

З урахування того, що малолітній Н., скоїв суспільне небезпечне діяння у віці  з якого  не може наставати кримінальна відповідальність, ухвалою суду від 17 липня 2018 року  до малолітнього Н.  заставано примусові заходи виховного характеру у виді застереження.

 

 За повідомленням прес-служби суду