Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП ухвалила внести подання Президентові України про переведення судді Кравченко Н.О. до Михайлівського районного суду Запорізької області  

17 липня 2018, 11:21

Вища рада правосуддя 17 липня 2018 року розглянула матеріали щодо внесення подання Президентові України про переведення судді Ленінського районного суду міста Луганська Кравченко Наталії Олександрівни.

Як повідомив доповідач – член Вищої ради правосуддя Микола Худик, до Вищої ради правосуддя надійшло рішення Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з рекомендацією для переведення судді Ленінського районного суду міста Луганська Кравченко Наталії Олександрівни, яка була тимчасово шляхом відрядження переведена на роботу до іншого суду, однак обіймає посаду судді у суді, роботу якого припинено відповідно до рішення Вищої ради правосуддя від 25 січня 2018 року № 182/0/15-18 у зв’язку із заходами щодо боротьби з тероризмом на територіях, де розташовані суди.

У зв’язку із зазначеним Вища рада правосуддя ухвалила внести подання Президентові України про переведення судді Ленінського районного суду міста Луганська Кравченко Наталії Олександрівни на посаду судді Михайлівського районного суду Запорізької області.

 

Прес-центр судової влади України