Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Полтавському окружному адміністративному суду виповнилось 10 років  

17 липня 2018, 10:11

В липні 2018 року Полтавський окружний адміністративний суд відзначив десяту річницю від початку процесуальної діяльності.

Голова суду Сергій Удовіченко звернувся до колективу зі словами вдячності за сумлінну, плідну працю, побажав усім подальших професійних здобутків. Керівник апарату Євгеній Зіненко привітав колектив та побажав і надалі тримати високу планку якості відправлення правосуддя, доброго здоров’я та успіхів у подальшій праці.

За останні 10 років суддівський корпус Полтавського окружного адміністративного суду поповнили нові судді, відбулися зміни у професійній діяльності всіх працівників апарату.

Попри всі труднощі, які доводилося долати на шляху становлення й утвердження адміністративної юстиції, судді та працівники апарату продемонстрували яскравий приклад високого професіоналізму й відданості справі. З нагоди святкування 10-ї річниці процесуальної діяльності суду чимало працівників апарату суду було нагороджено подяками.

Свято відбулося у теплій і затишній атмосфері.

Полтавський окружний адміністративний суд створено та зареєстровано як юридичну особу 24 жовтня 2007 року. 18 червня 2008 року в 91-му номері Всеукраїнської громадсько-політичної газети «Зоря Полтавщини» опубліковано оголошення про початок його роботи, а безпосередньо здійснення правосуддя суд розпочав з 1 липня 2008 року. Саме цього дня до суду надійшли перші позовні заяви.

 

 

За повідомленням прес-служби суду