Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпропетровському окружному адміністративному суді обладнані додаткові зали для проведення судових засідань в режимі відеоконференції

12 липня 2018, 11:44

 

З метою забезпечення прав учасників судового процесу  та додержання строків розгляду адміністративних справ, встановлених нормами Кодексу адміністративного судочинства України, у Дніпропетровському окружному адміністративному суді обладнані додаткові зали для  проведення судових засідань в режимі відеоконференції.

Звертаємо увагу, що в приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: вул. Академіка Янгеля, 4 в режимі відеоконференції працюють 3 зали, за адресою: вул. Академіка Чекмарьова, 5 – 1 зала для відеоконференцзв’язку.  

Проведення судових засідань в режимі відеоконференції дає учасникам судового процесу  можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані процесуальні права та виконувати процесуальні обов'язки, оскільки технічні засоби та інноваційні технології, які використовуються у судовому засіданні, забезпечують належну якість зображення та звуку.

 

За повідомленням прес-служби суду