Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Бориславський міський суд Львівської області оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державного службовця категорії «В»   

09 липня 2018, 11:23

06 липня 2018 року відповідно до Закону України «Про державну службу» в Бориславському міському суді  Львівській області оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державного службовця категорії «В» - консультанта суду.

Усіх бажаючих запрошуємо взяти участь у конкурсі.

Якщо Ви зацікавлений у постійній роботі та кар'єрному рості, енергійний, з активною життєвою позицією, легкий у спілкуванні – чекаємо саме на Вас!

У розділі «Вакансії» Ви можете детально ознайомитися із умовами проведення конкурсу та з переліком документів, які необхідно подати для участі в конкурсі. 

Перелік документів необхідних для участі у конкурсі

-копія паспорта громадянина України.

-письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби.

-резюме у довільній формі.

- письмова заява про не застосування заборон, визначених ч.3 або ч.4 ст.1 Закону України «Про очищення влади» та надання згоди на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

-копія документів про освіту.

-заповнена особова картка встановленого зразка.-

-роздрукована декларація особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, яка подана в електронній формі на сайті Національного агентства з запобігання корупції, відповідно до Закону України "Про запобігання корупції" № 1700-VII від 14.10.2014 року.

-оригінал посвідчення про атестацію щодо вільного володіння державною мовою(порядок та роз’яснення щодо отримання посвідчення).

Інформація про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад розташована на сайті Національного агентства України з питань державної служби за посиланням https://portal.nads.gov.ua/view_doc.html?mode=one_vacancy_view_vm&vac_id=6575069166777814231

За додатковою інформацією звертатись до заступника керівника апарату Бориславського міського суду Львівської області Стецун Ірина Тадеївна

тел.(03248) 5-28-22; Email: inbox@brm.lv.court.gov.ua

Останній день прийому документів 23 липня 2018 року до 17 год. 00 хв.

Конкурс відбудеться – 25 липня 2018 року о 11 год. 00 хв. за адресою: Львівська область, м. Борислав, вул. Грушевського, 21

Заява про участь у конкурсі (написана власноруч)

Заява про розумне пристосування

Заява про проведення перевірки відповідно до Закону України "Про очищення влади"(написана власноруч)

Особова картка П2-ДС (заповнена власноруч)

Бажаємо успіхів!!!