Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зареєстровано Переяслав-Хмельницький окружний суд Київської області як юридичну особу  

04 липня 2018, 15:38

     Указом Президента України від 29.12.2017 №450/2017 ліквідовано місцеві загальні суди, у тому числі Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області та утворено окружні суди, зокрема і Переяслав-Хмельницький окружний суд – у місті Переяславі-Хмельницькому та Переяслав-Хмельницькому районі Київської області із місцезнаходженням у місті Переяславі-Хмельницькому Київської області.

      19 червня 2018 року Державною судовою адміністрацією України прийнято рішення про призначення тимчасово виконуючих обов’язки керівників апаратів новоутворених місцевих судів. В обов’язки яких входить зареєструвати новоутворені суди як юридичні особи, забезпечити необхідні дії для належного початку їх роботи та представництва таких судів як органів державної влади у відносинах з іншими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, фізичними та юридичними особами. 

     26 червня 2018 року зареєстровано Переяслав-Хмельницький окружний суд Київської області, про що в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань вчинено відповідний запис.

     Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області буде продовжувати здійснювати правосуддя до завершення процесу його ліквідації та до початку роботи нового суду.

     Розпочне роботу новоутворений Переяслав-Хмельницький окружний суд Київської області з дня опублікування в газеті «Голос України» повідомлення голови новоутвореного суду про початок роботи новоутвореного суду.

 

За повідомленням прес-служби суду