Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Практика - основа і ціль пізнання, критерій істини для майбутніх юристів

21 червня 2018, 11:17

 

Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області  завжди відкритий для студентів  вищих навчальних закладів, що готують спеціалістів в галузі права, адже правова освіта має важливе значення у вихованні у громадян поваги до закону і прав людини.

Метою навчальної практики є ознайомлення студентів зі специфікою майбутньої спеціальності, отримання первинних професійних умінь та навичок із загально-професійних та спеціальних дисциплін. Практика обґрунтовує об'єктивність змісту знання, служить критерієм, мірилом перевірки істинності результатів пізнання.  Стало доброю традицією передавати досвід майбутнім правникам, допомогти закріпити теоретичні знання на практиці студентам юридичного спрямування з вищих навчальних закладів у Саксаганському районному суді м. Кривого Рогу Дніпропетровської області. Практика студентів юридичного факультету є складовою частиною процесу підготовки бакалаврів, обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття відповідного кваліфікаційного рівня.


З 18.06.2018 по 27.06.2018 р. у Саксаганському районному суді м. Кривого Рогу Дніпропетровської області здобувають практичні знання  студенти ІІ курсу Криворізького факультету Національного університету «Одеська юридична академія», що навчаються за спеціальністю «Правознавство», а саме: Хмельницька Юлія Віталіївна та Лобанов Данило Віталійович. Під час навчальної практики студенти-практиканти вивчають накази та інструкції, які визначають ведення діловодства, знайомляться з номенклатурою справ, правилами документообігу, організацією обліку та контролю вхідної та вихідної документації та кореспонденції, веденням наглядових проваджень, правилами складання документів первинного обліку і статистичної звітності практики майбутні фахівці мають можливість заявити про свої здібності, отримати необхідний для початку кар’єри досвід.

 

Сподіваємось, що здобуті під час практики знання стануть міцною основою для подальшої кар’єри. А можливо, хтось із практикантів після закінчення вузу вирішить працювати у Саксаганському районному суді м. Кривого Рогу Дніпропетровської області.

 

За повідомленням прес-служби суду