Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Син померлої та вітчим боряться за спадок, крапку має поставити суд

19 червня 2018, 14:36

Звертаючись до суду з позовом про визнання недійсним шлюбу, син вказує, що вітчим приховав від його матері стан здоров’я,  зокрема вказує, що останній хворіє на психічну хворобу та перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері, про що мати не знала, тож просить визнати недійсним шлюб з моменту його укладення.  Крім того, вказує, що чоловік укладаючи шлюб, переслідував виключно  матеріальні інтереси та корисливі мотиви, оскільки мати зареєструвала чоловіка у власній квартирі. Також син  запевняє, що чоловік  готував матері «дивний чай», від якого остання втрачала волю та виконувала всі його накази.

Більше  того, після смерті матері, син отримує погрози від вітчима, начебто, що позбавить його життя та самостійно успадкує усе майно після смерті дружини.

Тож яким буде рішення суду, чи доведе позивач свої вимоги належними та допустимими доказами  покаже час, адже  суд лише починає розбиратись в сімейних перипетіях.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

За повідомленням прес-служби суду