Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід чоловіку, причетному до вибуху у дворі будинку по вул. Чорнобильській, 4/56 в м. Києві

18 червня 2018, 09:21

Слідчий суддя Святошинського районного суду міста Києва П'ятичук І.В. закінчила розгляд клопотання слідчого відділу Святошинського управління поліції ГУ Нацполіції в м. Києві про обрання запобіжного заходу 41-річному чоловіку, який обвинувачується в незаконному придбанні та зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України), а також у необережному заподіянні тяжких тілесних ушкоджень (ст. 128 КК України).

Нагадаємо, що 14 червня стався вибух у дворі будинку №4/56 по вул. Чорнобильській в м. Києві, в результаті чого четверо дітей отримали множинні ушкодження та перебувають у лікарні.

 Враховуючи, що підозрюваний житель Святошинського району Києва є учасником АТО, має навички поводження зі зброєю, не передбачив настання тяжких наслідків у вигляді можливого травмування людей, хоча міг і повинен був їх передбачити, слідчий клопотав перед судом про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Слідчий суддя, заслухавши доводи сторін та дослідивши додані до клопотання матеріали, вирішила клопотання слідчого задовольнити.

Підозрюваний залишиться під вартою у слідчому ізоляторі протягом 60 днів.

Досудове слідство у даному кримінальному провадженні триває.

 

За повідомленням прес-служби суду