Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Луганського окружного адміністративного суду навчались навикам надання першої допомоги

18 червня 2018, 10:42

       Міжрегіональний координатор Луганської та Донецької обласних організацій Товариства Червоного Хреста України, тренер з першої допомоги Олена Шило і інструктор Марина Черкашина провели цікавий тренінг, під час якого слухачі вчилися вправно і швидко надавати першу допомогу потерпілим. В рамках тренінгу присутні дізнались, як надати першу допомогу при втраті свідомості, кровотечах, як провести серцево-легеневу реанімацію та вивчили алгоритм дій при наданні першої допомоги. Присутні з цікавістю сприймали нові знання та ділились своїм досвідом.

       Вчитися надавати першу допомогу ніколи не пізно та й не зайве, тим більше, що в приміщенні суду щодня перебуває велика кількість людей, і комусь може знадобитись допомога.

       По закінченню курсу «учні» отримали міжнародні сертифікати, які визнаються у 190 країнах світу.

   Луганський окружний адміністративний суд висловлює вдячність керівництву Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та особисто Олені Шило і Марині Черкашиній за отримані знання та переконаний, що такі навчальні заходи зможуть допомогти в екстреній ситуації, а можливо і врятувати чиєсь життя.

  

  

  

За повідомленням прес-служби суду