Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представник Конотопського міськрайонного суду Сумської області прийняла участь у комунікаційній зустрічі

15 червня 2018, 11:33

На базі Білопільського районного суду Сумської області 14 червня 2018 року було проведено комунікаційну зустріч «Моделі співпраці судів Сумської області та засобів масової інформації": досвід та перспективи».  з представниками судів та ЗМІ міст Білопілля і Конотопу.

Під час зустрічі було обговорено досвід і перспективи комунікаційної діяльності судів, включаючи питання щодо стандартів висвітлення судових засідань, особливостей інформаційного обміну прес-служб судів з редакціями ЗМІ, створення якісного інформаційного контенту веб-сторінок судів, успішний досвід взаємодії прес-секретарів судів та суддів-спікерів зі ЗМІ.

Крім того, відбулася презентація результатів моніторингу офіційних веб-сторінок судів та рейтингу інформаційної відкритості судів Сумської області.

З привітальним словом до учасників зустрічі звернулась голова Білопільського районного суду Терещенко Ольга Іванівна.

Директор  ГО «Бюро правничих комунікацій» Роман Сухоставець та спеціаліст з комунікацій цієї організації Наталія Лебідь презентували результати моніторингу веб-сторінок судів Сумської області та рейтингу їх інформаційної відкритості.

Журналіст Олена Адаменко презентувала напрацювання з висвітлення діяльності суду у форматі циклу передач «Професіонали простими словами «ПроСуд».

В ході зустрічі представники судової гілки влади та журналісти поділились своїми напрацюваннями щодо висвітлення діяльності судів.

Крім того, в комунікаційній зустрічі приймали участь представники ЗМІ Сумської області.

Конотопський міськрайонний суд Сумської області  на зустрічі представляла прес-секретар суду Галина Сахно.

 

 

 

 

За повідомленням прес-служби суду