Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Ізюмського міськрайонного суду Харківської області завітали школярі

13 червня 2018, 16:23

           12 червня 2018 року у приміщенні Ізюмського міськрайонного суду Харківської області пройшов "День відкритих дверей". Літні канікули уже почалися, та багато дітей відвідують шкільні табори. Разом із своїми вчителями до суду завітали учні 3-Б класу Ізюмської ЗОШ № 6.

            Біля приміщення суду школярів зустріла в.о. прес-секретаря суду Коровіна Олена, яка  розповіла дітям про правила поведінки в суді та запросила дітей до залу судового засідання. З вітальним словом до дітей звернувся суддя-спікер Герцов Олександр, розповів історію створення суду, легенду про Феміду, продемонстрував атрибути судової влади.

            У залі судового засідання в доступній для дітей формі відбулася цікава бесіда стосовно прав дітей. Діти подивились відеоматеріал стосовно своїх прав та обов’язків, відповіли на питання, обговорили, які були порушені права в сюжетах відомих казок. 

           

           Також школярів гостинно привітав голова суду Одарюк Михайло Павлович. Діти із задоволенням спілкувались з суддєю, задавали цікаві запитання.

            Разом із завідувачем архівом Стреловою Мариною  юні дослідники відвідали архів суду та мали змогу побачити як зберігаються справи. Особливо зацікавили дітей документи, які зберігаються в архіві кілька десятиліть.

            Покидали приміщення суду діти сповнені приємних вражень від побаченого та почутого.

             Ізюмський міськрайонний суд Харківської області висловлює слова подяки вчителям 3-Б класу Ізюмської загальноосвітньої школи № 6 Слепцовій Галині  та Єгуповій Олені за співпрацю!

За повідомленням прес-служби суду