Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ефективна комунікація - запорука зростання рівня довіри до судової влади

12 червня 2018, 10:11

4-8 червня 2018 року в місті Києві спеціалісти із забезпечення зв’язків зі ЗМІ місцевих та апеляційних судів пройшли інтенсивну теоретико-практичну підготовку за програмою Національної школи суддів України. 

Інтерактивні лекції, практичні заняття, жваві дискусії та обговорення – усе це дало можливість працівникам судів підвищити обізнаність із питань комунікаційного менеджменту, зокрема налагодження зв’язків зі ЗМІ та громадськістю, якісного використання інформаційних ресурсів суду, кризової комунікації тощо.

Експерти-спікери (журналісти, психологи, судді, керівники підрозділів із взаємодії зі ЗМІ органів судової влади, науковці) охоче ділилися своїм професійним досвідом із аудиторією.

Крім того, в стінах Кловського палацу, де розміщено Верховний Суд, спеціалісти із забезпечення зв’язків зі ЗМІ, за сприяння НШСУ та працівників ВС, змогли зробити пізнавальний екскурс в історію судочинства та апарату суду в Україні.

Сподіваємося, нові знання та професійний досвід експертів з комунікації обов’язково стануть в пригоді працівникам судів, відповідальним за зв’язки з громадськістю, та надихнуть їх на подальшу плідну роботу для підвищення рівня довіри та авторитету судової гілки влади.

За повідомленням прес-служби суду