Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваним у скоєнні умисного вбивства, продовжено строки тримання під вартою  

08 червня 2018, 15:05

08.06.2018 року у Херсонському міському суді Херсонської області слідчим суддею Радченко Г. А. було розглянуто клопотання слідчого СУ ГУНП в Херсонській області про продовження строку тримання під вартою двох чоловіків, підозрюваних у вбивстві.

З клопотання слідчого вбачається, що 13.02.2018 близько 17.00 години дані особи, знаходячись у Генічеському районі Херсонської області, після вживання спиртних напоїв, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на грунті раптово виниклої неприязні до громадянина Н. викликали останнього до приміщення, де потерпілому було нанесено множинні удари по голові та тілу, після чого одним із підозрюваних було вжито заходів до задушення потерпілого, внаслідок яких потерпілий помер на місці.

Також, вказані особи з метою перешкоджання спробам громадянина С., покинути приміщення, в якому останній не бажав більше знаходитись, умисно нанесли удари по голові та помістили в дальню частину кімнати, де утримували його.

Таким чином, дані особи підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України – умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб; ч. 2 ст. 146 - незаконне позбавлення волі або викрадення людини за попередньою змовою групою осіб.

Ухвалами слідчого судді від 08 червня 2018 року клопотання слідчого було задоволено та продовжено строк тримання під вартою підозрюваних до 06.08.2018 року.

 

За повідомленням прес-служби суду