Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти Львівського державного Університету внутрішніх справ завітали до Апеляційного суду Львівської області

08 червня 2018, 12:33

Студенти 1 курсу факультету №6 та доцент кафедри адміністративного права і правових дисциплін Тарас Михайлович Тимчишин Львівського державного університету внутрішніх справ відвідали Апеляційний суд Львівської області. Зокрема, вони були присутні під час судових засідань, які слухалися судовою палатою з розгляду цивільних справ.

Під час зустрічі з головою Апеляційного суду Львівської області Петром Івановичем Каблаком студенти почули багато цікавого про специфіку роботи суддів, про зміни, які відбуваються внаслідок проведення судової реформи. Також голова суду навів кілька цікавих прикладів зі своєї практики.

Заступники голови суду Василь Володимирович Ревер та Роман Павлович Цяцяк розповіли про особливості розгляду цивільних та кримінальних справ.

Керівник апарату Апеляційного суду Львівської області Любов Григорівна Літенець детально ознайомила студентів з роботою працівників апарату суду. Зокрема, вони побачили як працюють відділи апарату, де і як приймаються заяви, клопотання та інші документи.

Начальник відділу кодифікації, статзвітності та узагальнення судової практики Юлія Богданівна Ярема розповіла про роботу відділу.

Студенти побували у залах судових засідань, зокрема у ретро-залі та дізналися про історію будівлі в якій знаходиться суд.

 

За повідомленням прес-служби суду