Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

“Реформа судової системи в Україні відбулася на глобальному рівні», - Голова Європейської комісії «За демократію через право» Джанні Букіккіо

08 червня 2018, 11:59

Голова Європейської комісії «За демократію через право» (Венеціанська комісія) Джанні Букіккіо під час конференції «Судова реформа в Україні: досягнення та подальші кроки» зазначив, що реформа судової системи в Україні відбулася на глобальному рівні.

 «Прийняті дуже важливі зміни в частині правосуддя, які затверджені в Конституції України», – сказав Голова Венеціанської комісії, звернувши увагу на реформування Вищої ради правосуддя, Верховного Суду, Конституційного Суду та особливо законодавчої частини. 

«Усі ті зміни, які відбулися за ці роки, є глобальними, важливими та корисними для держави в цілому та суспільства. Тепер завдання української влади – щоб реформовані за новою Конституцією судові органи працювали злагоджено і не відчували на собі політичного впливу. Венеціанська комісія співпрацює з Україною вже багато років, і надалі ми плануємо допомагати українській владі удосконалювати судову систему», – зауважив Джанні Букіккіо.

За повідомленням прес-служби суду