Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оновлено запитання для іспитів під час кваліфікаційного оцінювання

08 червня 2018, 10:14

07 червня 2018 року Вищою кваліфікаційною комісією суддів України оновлено тестові запитання для проведення іспитів у межах кваліфікаційного оцінювання суддів:

1) з адміністративної спеціалізації для суддів місцевих судів – виключено 4 запитання та доповнено 254 запитаннями;

2) з господарської спеціалізації для суддів місцевих судів – виключено 8 запитань та доповнено 258 запитаннями;

3) з кримінальної спеціалізації для суддів місцевих судів – виключено 7 запитань та доповнено 257 запитаннями;

4) з цивільної спеціалізації для суддів місцевих судів – виключено 5 запитань та доповнено 255 запитаннями;

5) з господарської спеціалізації для суддів апеляційних судів – виключено
3 запитання та доповнено 253 запитаннями;

6) з кримінальної спеціалізації для суддів апеляційних судів – виключено 5 запитань та доповнено 255 запитаннями;

7) з цивільної спеціалізації для суддів апеляційних судів – доповнено
250 запитаннями.

З оновленим переліком основ тестових запитань можна ознайомитися у підрозділі «Тестові запитання» розділу «Оцінювання» офіційного веб-сайта Комісії та за відповідними посиланнями:

  1. «Основи тестових запитань з адміністративної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих судів».
  2. «Основи тестових запитань з господарської спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих судів».
  3. «Основи тестових запитань з кримінальної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих судів».
  4. «Основи тестових запитань з цивільної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих судів».
  5. «Основи тестових запитань з господарської спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів».
  6. «Основи тестових запитань з кримінальної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів».
  7. «Основи тестових запитань з цивільної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів».

Відповідні бази запитань використовуватимуться під час усіх наступних іспитів у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів.

Оновлений перелік основ тестових запитань з адміністративної спеціалізації для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів буде розміщено на веб-сайті Комісії додатково.

Наголошуємо, що перелік основ тестових запитань, який було розміщено до 06 червня 2018 року включно, на сьогодні є неактуальним.

За повідомленням прес-служби ВККСУ