Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новорічне святкування закінчилося вбивством  

07 червня 2018, 16:34

        Тернівський районний суд м. Кривого Рогу засудив громадянина Б., 1955 р.н., до десяти з половиною років позбавлення волі за скоєне умисне вбивство 1 січня 2016 року.

          Під час розпивання спиртних напоїв в одній компанії,  засудженого обурили зневажливі висловлювання потерпілого щодо його колишньої співмешканки. Внаслідок чого, між зазначеними особами,  на ґрунті побутового пияцтва виник короткочасний словесний конфлікт. Тож після того, як вони залишились на одинці засуджений клинком кухонного ножа почав наносити потерпілому удари по голові, від яких потерпілий впав на підлогу, а засуджений продовжив його лупцювати ногами по обличчю та по іншим частинам тіла.

             Згідно висновків судово-медичної експертизи, усі виявлені у потерпілого  тілесні ушкодження за своїм характером відносились до категорії тяжких тілесних,  та їх заподіяння призвело до крововтрати та смерті потерпілого.

                Обвинувачений на судовому розгляді свою причетність до вбивства не визнавав.

           Пpи пpизначеннi покаpання колегія суддів враховувала характер і ступінь суспільної небезпеки вчиненого злочину, особу винного, який вже притягувався до кримінальної відповідальності, а також те, що  людина, її життя і здоров'я визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

                        Нагадаємо, вирок суду не набрав законної сили.

 

За повідомленням прес-служби суду