Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Стоосвно старшого інспектора Херсонського СІЗО обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання  

07 червня 2018, 15:03

7 червня 2018 року у Херсонському міському суді Херсонської області слідчим суддею Радченко Г. А. було розглянуто клопотання слідчого відділу СУ ГУНП в Херсонській області про застосування запобіжного заходу у вигляді у вигляді домашнього арешту відносно старшого інспектора Херсонського СІЗО.

З подання слідчого вбачається, що підозрюваний намагався надати оперуповноваженому УЗЕ в Херсонській області неправомірну вигоду у сумі 5000 грн. за не складання відносно нього протоколу про адміністративне правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП. Тобто, дана особа підозрюється у вчиненні умисного корупційного злочину середньої тяжкості, а саме – ч. 1 ст. 369 КК України (обіцянка службовій особі надати їй неправомірну вигоду за не вчинення службовою особою в інтересах того, хто обіцяє таку вигоду будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища).

Ухвалою суду від 07.06.2018 року у задоволенні клопотання слідчого судом було відмовлено та застосовано щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

 

За повідомленням прес-служби суду