Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП внесе подання Президентові України про відрядження судді до Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська

07 червня 2018, 12:16

Вища рада правосуддя 7 червня 2018 року розглянула матеріали щодо внесення подання Президентові України про відрядження судді Руснака Анатолія Івановича до Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська.

Доповідач – член Вищої ради правосуддя Валентина Данішевська повідомила, що до Вищої ради правосуддя надійшло подання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України про відрядження судді Руснака Анатолія Івановича до Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська.

Матеріали подання містять, зокрема, рішення Комісії від 23 квітня 2018 року № 61/пс-18 з відповідною рекомендацією, документи, що обґрунтовують це рішення, заяву судді – згоду на відрядження для здійснення правосуддя з доданими до неї документами.

Комісія розглянула питання та прийняла рішення про відрядження судді Руснака Анатолія Івановича з додержанням порядку його прийняття, за згодою судді на відрядження, на підставі визначених Порядком відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації (як тимчасового переведення) та наявних у Комісії матеріалів.

Відрядження судді строком на один рік до Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська дасть змогу частково врегулювати судове навантаження та забезпечити належні умови для доступу до правосуддя у цьому суді.

Вища рада правосуддя ухвалила внести подання Президентові України про відрядження строком на один рік для здійснення правосуддя судді Хотинського районного суду Чернівецької області Руснака Анатолія Івановича до Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська.

 Прес-центр судової влади України