Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Калуського міськрайонного суду із робочим візитом завітала начальник ТУ ДСА України в Івано-Франківській області Оксана Рибак  

07 червня 2018, 12:00

До Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області 05 червня 2018 року з робочим візитом завітала начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Оксана Рибак.

            Під час візиту начальник управління Оксана Рибак оглянула приміщення канцелярії та відділів суду, в яких проведено капітальні ремонти,  а також  кабінетів суддів та залів судового засідання в яких продовжуються проведення  капітальних ремонтів.

            Хотілося б зазначити, що тільки завдяки тісній співпраці керівництва ТУДСА України в Івано-Франківській області та керівництва суду в суді створюються належні умови роботи для суддів та  працівників апарату суду, належні умови для здійснення правосуддя, а також створення нормальних умов для перебування відвідувачів в приміщенні суду тощо.

            Також,  начальником управління Оксаною Рибак спільно  з головою суду Олександрою Кардаш, заступником голови  суду Олегом Миговичем та керівником апарату суду Світланою Костів обговорено проблемні питання та шляхи їх вирішення на 2018 рік.

 

 За повідомленням прес-служби суду