Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Шепетівці судитимуть молодика, що возив у робочому авто наркотики 

05 червня 2018, 15:44

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу за обвинуваченням мешканця одного із сіл Шепетівщини у незаконному придбанні, виготовленні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України).

За версією досудового слідства, 25-річний чоловік торік восени знайшов дві рослини дикоростучої коноплі і виготовив з неї наркотичний засіб – канабіс. Його у поліетиленовому пакеті й знайшов оперуповноважений, котрий проводив обшук вантажівки, що прибула на територію ДУ «Шепетівська виправна колонія №98». Кермував автомобілем обвинувачений.

Санкції інкримінованої йому статті Кримінального кодексу України передбачають покарання штрафом  від  п’ятдесяти  до ста неоподатковуваних мінімумів  доходів  громадян  або  виправними роботами на строк до двох років,  або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі  на строк до трьох років,  або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням прес-служби суду