Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області визначив переможців конкурсу малюнків «Права дитини» 

01 червня 2018, 14:57

Повідомляємо, що у Красноармійському міськрайонному суді Донецької області було проведено конкурс малюнків на тему «Права дитини».

            Відкриття виставки малюнків, підведення підсумків конкурсу та нагородження учасників відбулося сьогодні, 01 червня 2018 року, на урочистостях, присвячених Міжнародному дню захисту дітей.

            Дітей - учасників конкурсу привітав заступник голови суду Корнєєва Інесса Вікторівна, яка і оголосила переможців. Переможців конкурсу та усіх інших учасників було нагороджено грамотами та солодкими призами. Після завершення конкурсу на дітей очікував солодкий стіл та цікава розмова з суддею-спікером Данилів Софією Вікторівною.

  

 

У малюнках діти втілили своє розуміння вислову "Я маю право!".

            Всі роботи дуже яскраві й цікаві, виконані у різних стилях, різними матеріалами, і всіх  їх об’єднує спільна тема "Права дитини".                

          Конкурс показав, що кожна дитина – це неповторна особистість, яка сама має визначити своє місце в суспільстві та реалізувати свої здібності.

            Красноармійський міськрайонний суд Донецької області висловлює велику подяку усім учасникам конкурсу та  бажає юним талантам натхнення, творчих успіхів та омріяних перемог. 

            Діти – це наше майбутнє та майбутнє нашої країни, а  їх перші перемоги заслуговують нашої уваги.

 

           

            P.S. З малюнками учасників конкурсу можна ознайомитися у приміщенні Красноармійського міськрайонного суду, на 1 поверсі.

 

За повідомленням прес-служби суду