Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Міжнародного дня захисту дітей в холі Буринського районного суду Сумської області представлено виставку дитячих малюнків 

01 червня 2018, 14:20

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії.   Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще.  

В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

До Міжнародного дня захисту дітей в холі Буринського районного суду Сумської області представлено виставку дитячих малюнків «Суд очима дітей». Усі  малюнки зображають тему «Правосуддя в Україні» (образ судді, оголошення рішення суду, зал судового засідання, учасники судового розгляду, суд майбутнього, Феміда, тощо).  

Розкрити свої творчі здібності мали змогу діти  працівників Буринського районного суду Сумської області. Відвідувачі суду мають можливість ознайомитися з роботами маленьких художників в холі суду з 1 червня по 05 червня 2018 року.

Підсумовуючи, можна із впевненістю сказати, що цей захід приніс усім його учасникам та організаторам тільки гарні емоції та позитивний настрій.

 

За повідомленням прес-служби суду