Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВОАС продовжує співпрацю з правничою молоддю 

01 червня 2018, 11:13

    Учора Вінницький окружний адміністративний суд зустрічав студентів третього курсу Вінницького відділення Ірпінського державного коледжу економіки і права. 

    Захід проходив у форматі Дня відкритих дверей в рамках навчальної практики.

    З вітальним словом до студентів звернувся керівник апарату суду – Сергій Климчук, побажавши цікаво та змістовно провести час та ознайомив присутніх із планом заходу.

    Програма зустрічі включала ознайомлення з організацією роботи суду, функціонуванням автоматизованої системи документообігу суду та розподілом судових справ, можливостями проекту «Електронний суд» та sms – інформування,  використання відеоконференцзв’язку та трансляцій судових засідань он-лайн, огляд робочих кабінетів працівників дзвінок та ознайомлення з посадовими обов’язками працівників структурних підрозділів суду, інтерактивне спілкування з керівництвом суду та участь студентів у судовому засіданні в якості вільних слухачів.

    Поряд з цим, майбутнім правникам презентовано веб-сторінку суду та продемонстровано  роботу корисних електронних сервісів. 

    Під час спілкування  з керівником апарату суду, яке проходило у форматі питання-відповідь майбутні правники цікавилися не тільки аспектами роботи суду, але й особливостями роботи судді та працівників апарату.

    На завершення заходу учасники подякували за отримані враження та нові знання про роботу судової установи.

 

За повідомленням прес-служби суду