Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Міжнародного дня захисту дітей в холі Луганського окружного адміністративного суду представлено виставку дитячих малюнків «Суд очима дітей» 

01 червня 2018, 11:09

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії. 

Рішення про відзначення Міжнародного дня захисту дітей саме першого червня прийняла Міжнародна демократична федерація жінок у листопаді 1949 року. Перший Міжнародний день захисту дітей було відзначено ще в 1950 році.

В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

Дитинство - найніжніший та найщасливіший час у житті кожної людини. Кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами. А у пам`яті залишаються тільки найяскравіші спогади.

До Міжнародного дня захисту дітей в холі Луганського окружного адміністративного суду представлено виставку дитячих малюнків «Суд очима дітей».

Розкрити свої творчі здібності мали змогу діти та онуки працівників Луганського окружного адміністративного суду. Відвідувачі суду мають можливість ознайомитися з роботами маленьких художників в холі суду з 31 травня по 05 червня 2018 року.

 

За повідомленням прес-служби суду