Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представники Скадовського районного суду Херсонської області привітали з Днем захисту дітей вихованців дитячих будинків сімейного типу 

01 червня 2018, 08:37

Напередодні Дня захисту дітей, 31 травня,  представники Скадовського районного суду Херсонської області завітали в Дитячі будинки сімейного типу у Скадовському районі та привітали дітей зі святом.

Діти – наше майбутнє. І невимовно важливо щоб вони зростали у атмосфері любові, добра та сімейного затишку.

Дитячий будинок сімейного типу — окрема сім'я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Таких сімей у Скадовському районі  налічується три, які виховують по 6-9 дітей різного віку.

Завітавши у гості до цих сімей, працівники суду привітали дітей з прийдешнім святом, поспілкувалися з ними та розповіли про суд.

Наприкінці зустрічей діти та їх опікуни висловлювали вдячність за візит, а працівники суду запросили їх на «День відкритих дверей» до суду.

 

Колектив Скадовського районного суду Херсонської області виражає повагу та вдячність  всім чуйним та мужнім людям, які беруть дітей під опіку, які всиновлюють діточок, які намагаються зробити так, щоб покинутих дітей ставало менше, і щоб якомога більше дітей з інтернатів, притулків та дитячих будинків знаходили люблячі сім’ї.

Та закликаємо кожну людину – бережіть і цінуйте дитинство!

 

За повідомленням прес-служби суду