Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взято під варту жителя м. Хмельницький, що завдав своїй 81 річній матері тілесних ушкоджень, від яких старенька померла 

01 червня 2018, 08:15

Взято  під  варту жителя  м. Хмельницький, що завдав своїй 81 річній матері тілесних ушкоджень, від яких старенька померла

 

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду 30 травня 2018 року було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою   мешканцю м. Хмельницький, 1964 року народження, який підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого  ч. 2 ст. 121 КК України (умисне  тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого)

Так, чоловік підозрюється в тому, що перебуваючи за місцем свого проживання  в ніч з 25 на 26 травня 2018 року на грунті раптово виниклих неприязних відносин розпочав сварку зі своєю матір’ю, 1937 року народження. В ході суперечки син наніс матері удари  в область голови та тулубу, внаслідок чого старенька отримала численні переломи ребер. Від отриманих тілесних ушкоджень  жінка померла на місці.

Санкція ч.2 ст.121 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк  від 7 до 10  років.

Судом обрано запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою без можливості внесення застави.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті за посиланням: http://kmm.km.court.gov.ua/sud2218/  або ж у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/kmm.km.court.gov.ua/ Telegram.

 

За повідомленням прес-служби суду