Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Іванівського районного суду Одеської області влаштували свято для дітей 

01 червня 2018, 08:09

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб у майбутньому вони стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Тому напередодні Дня захисту дітей працівники Іванівського районного суду Одеської області з радістю привітали малечу з цим святом, влаштувавши справжнє свято для дітей із веселими іграми, шоу мильних бульбашок та смачними подарунками.

 

Діти активно та із великим захопленням бігали, стрибали, танцювали та веселилися.

 

Наприкінці даного заходу працівники суду побажали дітям здоров’я, щастя, добре навчатися, гарних та позитивних канікул, щоб в очах завжди іскриночки горіли, а на обличчях завжди була посмішка та залишатися такими веселими, активними, енергійними та пригостили малечу морозивом, попкорном, соломкою та соком.

За повідомленням прес-сдужби суду