Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Хмельницького міськрайонного суду завітали студенти – правники 

30 травня 2018, 15:14

До Хмельницького міськрайонного суду вкотре завітали студенти – правники

 Хмельницький міськрайонний суд вкотре відкрив свої двері для усіх бажаючих заглянути в «закулісся» судової гілки влади.

Так, до суду завітали студенти Хмельницького національного університету.

Помічник заступника голови суду – Алла Плінська розповіла про організацію суду вцілому, показала приміщення суду, зали судових засідань,  розповіла про новітні технічні можливості, що застосовуються в роботі суду. Також студенти   побували під час проведення судового засідання колегією суддів, після чого змогли задати питання щодо особливостей розгляду найбільш поширених категорій справ. Приємно, що найбільше питань  стосувалось можливостей частіше відвідувати судові засідання не у складі організованих груп.

Вищевказаний захід не вперше проводиться Хмельницьким міськрайонним судом, так протягом минулого року в рамках «Дня відкритих дверей» суд відвідало понад 250 осіб, як в складі організованих груп, так і пересічних громадян, що приєднувались до груп уже в процесі зустрічей.

По закінченні зустрічі в усіх залишились приємні враження та бажання проводити зустрічі з молоддю частіше, адже це наше майбутнє.

Принагідно запрошуємо усіх бажаючих до нас  і не лише у «Дні відкритих дверей». Контактна особа щодо організації зустрічей – Алла Плінська, тел. 65-24-54 .

До нових зустрічей!

 

За повідомленням прес-служби суду