Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Старшокласники ознайомились з роботою апеляційного суду Івано-Франківської області

17 травня 2018, 09:41

День відкритих дверей – традиційний комунікаційний захід, який проводиться в рамках реалізації комунікаційної стратегії суду. Мета заходу – безпосереднє отримання учасниками інформації про діяльність суду шляхом ознайомлення з організаційними та процесуальними аспектами його роботи. Це дозволить підвищити рівень їх обізнаності зі структурою та діяльністю Судової влади України та апеляційного суду зокрема.

14 травня 2018 року Апеляційний суд Івано-Франківської області відкрив двері для старшокласників. В гості до суду прийшли учні десятого класу загальноосвітньої школи № 19 м. Івано-Франківська.

Спершу керівник апарату суду Оксана Розвадовська розповіла учням історію будівлі Будинку правосуддя та історію діяльності апеляційного суду. Далі, підчас екскурсії судом, учні побачили зсередини весь процес функціонування установи, поспілкуватись із працівниками відділів.

Завершився захід інтерактивною бесідою старшокласників з головою суду Богданом Гриновецьким, який відповів на велику кількість їхніх запитань.

 

Фотогалерея

 

За повідомленням прес-служби суду