Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Господарському суді Чернігівської області проходить анкетування відвідувачів суду

17 травня 2018, 09:16

Шановний відвідувач суду!

Пропонуємо Вам прийняти участь  в опитуванні громадян  щодо їх задоволеності якістю функціонування судів. Опитування  проводиться з метою об’єктивної оцінки  якості послуг, що надаються судами.  Отримана інформація використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до  судів.

Інформація, яка  збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

Анкетування  у суді триватиме з  16 травня до 31 травня 2018 року включно.

Респондентам пропонується заповнити паперові анкети та відповісти на питання, що стосуються зручності умов перебування у суді, ввічливості з боку працівників суду, повноти та зрозумілості інформації, розміщеної на стендах, дотримання строків та процедур розгляду справ.

Бланки анкет знаходяться на першому та третьому поверхах суду, де обладнані відповідні місця та встановлені скриньки для заповнених анкет.

Окрім того, зазначене опитування можна пройти он-лайн на  сторінках суду  веб-порталу «Судова влада України» та  мережі Facebook.

Запрошуємо Вас прийняти участь в опитуванні! Ваша думка є важливою для нас!

 

 

За повідомленням прес-служби суду