Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Серійного крадія засуджено до 3,5 років позбавлення волі

08 травня 2018, 10:25

В судовому засіданні встановлено, що 38-річний житель Сумського району громадянин Б, будучи неодноразово судим за скоєння крадіжок, однак  на шлях  виправлення  так і  не став та  продовжив свою злочинну діяльність,  вчинивши ряд умисних злочинів проти власності.

    Так, чоловік в серпні 2017 року, перебуваючи  в гостях у знайомого громадянина П. в будинку по вул. Садова в с. Стецьківка Сумського району та знаходячись в приміщенні літньої кухні, шляхом вільного доступу, повторно таємно викрав мобільний телефон «Nokia – 1280”, який належав  громадянину П.Викрадене залишив  собі у користування.

    Не зупиняючись на скоєному, в жовтні 2017 року, маючи умисел на таємне викрадення чужого майна, відчинив вхідну  хвіртку  та проник до дачного володіння по вул. Ювіленій у с. Стецьківка Сумського району, перебуючи на подвір'ї, підійшов до вхідних дверей будинку, які були відчинені та проник до будинку, звідки таємно повторно викрав  майно  громадянина С. З викраденим майном останній зник з місця вчинення злочину, завдаши при цьому матеріальні  збитки потерпілому. Крім того, злодій протягом 2017 року вчинив ще ряд крадіжок.  

    Дії злодія кваліфіковані за ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно) та за ч. 3 ст. 185 КК України (відкрите викрадення чужого майна  з проникненням у житло).

    Суд, дослідивши докази та заслухавши позицію прокурора,  03 травня  2018 року визнав чоловіка винним у скоєнні вищевказаних злочинів та призначив покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі. На даний час вирок не набрав законної сили.

    Вирок суду направлено до ЄДРСР (справа № 587/3197/17).

 

За повідомленням прес-служби суду