Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Білоцерківського міськрайонного суду Київської області взяла участь у круглому столі "Окремі аспекти реалізації прав громадян на пенсійне забезпечення"

07 травня 2018, 16:08

Суддя Білоцерківського міськрайонного суду Київської області Ярмола Оксана Яківна, в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», прийняла участь у круглому столі на тему: « Окремі аспекти реалізації прав громадян на пенсійне забезпечення».

До заходу було залучено керівництво Головного управління Пенсійного фонду України в Київській області, представники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області та Головного територіального управління юстиції у Київські області.

Під час зустрічі обговорено судову практику, яка склалася при розгляді справ з питань пенсійного забезпечення за участю органів Пенсійного фонду України .

У ході круглого столу сторони обмінялись думками та надали пропозиції щодо покращення роботи у сфері пенсійного забезпечення, мали можливість отримати фахові відповіді на запитання, які виникали у ході обговорення.

 

За повідомленням прес-служби суду