Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Дня довкілля працівниками Чутівського районного суду Полтавської області було наведено порядок на прилеглій території

07 травня 2018, 14:06

 

          В сучасному розвиненому й повному всіляких новітніх технологій світі стало необхідно звертати увагу людей на те, що природу рідної землі потрібно охороняти. Люди повинні пам’ятати, що життя на Землі крихке, залежить від діяльності людини й потребує постійної уваги та підтримки. Пам’ятати про це потрібно кожного дня, кожної години, і все ж для нагадування про це відвели спеціальний день.

          В рамках всеукраїнської акції "За чисте довкілля" та Дня благоустрою території 05 травня 2018 року День довкілля  відбувся в Чутівському районному суді Полтавської області.

          Всеукраїнську акцію було підтримано суддями, державними службовцями, службовцями, працівниками суду та проведено весняне озеленення та благоустрій прилеглої до суду території. Це гарна нагода  пригадати людям, що природу потрібно шанувати, вносити особистий внесок  у справу збереження  навколишнього середовища, підтримання порядку та підвищення естетичного та санітарного стану довкілля нашого рідного селища.

          Проведення таких акцій не лише формує відповідальне ставлення до довкілля, території, а й сприяє збереженню належного екологічного стану в межах району й держави в цілому, тож  закликаємо всіх свідомих громадян присвятити час турботі про зелене середовище, адже кожен небайдужий вчинок — це запорука майбутнього.

 

За повідомленням прес-служби суду