Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Херсонському окружному адміністративному суді відбулось навчання з цивільного захисту та пожежної безпеки

07 травня 2018, 11:09

05 травня 2018 року у Херсонському окружному адміністративному суді, за сприяння Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області, відбулось навчання з цивільного захисту та пожежної безпеки.

Начальник цикла практичної підготовки Центру Дмитро Леонідович Брит  презентував працівникам суду матеріали щодо основ цивільного захисту, розповів про загрози природних явищ, види та наслідки виникнення природних пожеж, порядок дій при евакуації із приміщення. Інформував про алгоритм дій населення при загрозі (виникненні) надзвичайної ситуації. Ознайомив аудиторію зі всіма стадіями пожежі, пояснив, що собою являє «трикутник» пожежі. Детально зупинився на заходах пожежної безпеки, розкрив порядок дій у разі виявлення ознак пожежі, як посадовою особою органу, так і громадянином. Працівники суду пройшли чергову підготовку щодо користування вогнегасниками із дотриманням заходів техніки безпеки.

Крім того, слухачам було продемонстровано документальний фільм про пожежу та її наслідки. За результатами навчання аудиторія отримала багато цікавої та корисної інформації для  вжиття заходів до запобігання і реагування на надзвичайні ситуації.

За повідомленням прес-служби суду